Στον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μόουζες Ράιτ από τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να τον ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής (26/1).

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ / σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους, καθώς αυτό εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2025. Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά από αυτόν του Μουσταφά Φαλ άφησε «γυμνή» την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν και η ανάγκη να βρεθεί παίκτης δίπλα στον Φιλίπ Πετρούσεβ ήταν επιτακτική. Λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης παικτών στη Euroleague, αλλά και της προθεσμίας απόκτηση παίκτη στον δεύτερο γύρο που λήγει στις 7 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε πολλές επιλογές, με την περίπτωση του αθλητικού και γρήγορου Μόουζες Ράιτ να επιλέγεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Μόουζες αγωνιζόταν στην τουρκική Μερκεζεφέντι, η οποία διεκδικεί την παραμονή της στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά αναμένεται στην Αθήνα αύριο Σάββατο (27/1), στις 14:30. 

Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται: 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιανουαρίου 2024 - 18:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.