Απώλειες για ΑΕΛ, "διπλό" η Ομόνοια

Μίνι έκπληξη είχαμε στο φούτσαλ μιας και η πρωτοπόρος ΑΕΛ έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την ΑΕΚ ισοφαρίζοντας λίγο πριν το τέλος. Η ΑΕΛ προηγήθηκε με Κρέκο και η ΑΕΚ αντέδρασε παίρνοντας προβάδισμα με γκολ των Ενρίκε και Ομήρου.

Ο Σκαρπάρης είχε κάνει το 2-2, ο Ομήρου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΚ και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Σιλέμπερ λίγο πριν το τέλος.

Στον άλλο αγώνα της χθεσινής μέρας η Ομόνοια κέρδισε εκτός έδρας την Αραράτ με 2-1 και εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες της ΑΕΛ μειώνοντας στο -2 από την κορυφή.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιανουαρίου 2024 - 09:45

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.