Ο «εξάσφαιρος» ΑΠΟΕΛ συνήλθε με... Οθέλλο! (στιγμιότυπα)

ΑΠΟΕΛ - ΟΘΕΛΛΟΣ 6-0

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα τρίποντα ο ΑΠΟΕΛ καθώς «διέλυσε» με 6-0 τον Οθέλλο στο ΓΣΠ, σε ένα αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Βαθμολογικά πήγε στο +5 από την Ανόρθωση, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Άρη αύριο.

O Οθέλλος για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι αγνοεί τη νίκη, ενώ παράλληλα δέχτηκε την τέταρτη συναπτή του ήττα. Η αναμέτρηση κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αφού οι γαλαζοκίτρινοι «πάτησαν γκάζι», σκοράροντας 4 γκολ σε 36 λεπττά.

Τα τέρματα για τους πρωτοπόρους πέτυχαν οι Βιγιαφάνιες (5'), Σατσιάς (20'), Ναρντίνι (με αυτογκόλ στο 26'), Ντβάλι (36'), Γουίλσον Εντουάρντο (47') και Ζέφτε (90').

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ (46′ Γουίλσον), Ντβάλι, Σούσιτς, Ζέφτε, Πέτροβιτς (72′ Πολυκάρπου), Σατσιάς (46′ Ντάλσιο), Βιγιαφάνες, Μαρκίνιος (87′ Νύσσης), Δώνης (72′ Φαουάζ), Κβιλιτάια.

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Κόπας (46′ Καστάνας), Ανάνγκ, Κυριάκου (46′ Κατσιατής), Ναρντίνι, Χατζηπασχάλης (46′ Ράμος), Ουεσλάτι, Πιχ, Ντούρις (61’Σούτο).

Σκόρερ: Βιγιαφάνιες 5′, Σατσιάς 20′, Ναρντίνι 25′ (αυτ.), Ντβάλι 36′, Γουίλσον 47′, Ζέφτε 90′ /-

Κίτρινες: Σούσιτς / Ναρντίνι, Ντούρις

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιανουαρίου 2024 - 18:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.