Λευκοθέα - Ομόνοια 3-0, Apollon Ladies - Lakatamia FC 5-0

Με Κύπελλο συνεχίστηκε σήμερα η δράση και απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ μεταδόθηκε ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών μεταξύ της Λευκοθέας Λατσιών με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Η Λευκοθέα επικράτησε με 3-0. Για την πρώτη φάση της διοργάνωσης σήμερα επίσης, η κάτοχος του τροπαίου Apollon Ladies νίκησε με 5-0 την ομάδα Lakatamia FC. Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 Φεβρουαρίου.
Χωρίς αγώνα περούν στην ημιτελική φάση ο Άρης Λεμεσού και η ΑΕΖ Χρυσομηλιά. 

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιανουαρίου 2024 - 16:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.