Στο ΔΣ της ΑΕΛ ο Σίμος Κρασσάς

Η ΑΕ Λεμεσού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σίμο Κρασσά, ο οποίος θα λάβει πόστο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας στην οποία είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών.

«Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ.Σίμο Κρασσά, ως Διοικητικό Σύμβουλο.

Ο κ.Σίμος Κρασσάς θα έχει Συμβουλευτικό ρόλο για το Διοικητικό Συμβούλιο σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα.

Επί του παρόντος ο κ.Κρασσάς θα παρακολουθεί και θα καταγράφει τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου σε διάφορά τμήματα και θα προβαίνει σε εισηγήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο με στόχο την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του Brand name ΑΕΛ.

Ο Σίμος Κρασσάς αγωνίστηκε επι σειρά ετών στην ΑΕΛ και τίμησε την φανέλα της ομάδας μας ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ Αθηνών και στην Εθνική ομάδα. Είναι μέλος του Δ.Σ του Ομίλου Παλαιμάχων ΑΕΛ.

Καλωσορίζουμε τον Σίμο Κρασσά στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού»

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιανουαρίου 2024 - 09:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.