Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω τι παθαίνουμε με τους Πέισερς...»

Οι Πέισερς έχουν βρει τα... κουμπιά των Μπακς και επικράτησαν για τρίτη φορά φέτος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μια ακόμη φορά... ασταμάτητος και σημείωσε triple double, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σούπερ σταρ των Μπακς δήλωσε:

«Δεν ξέρω τι παθαίνουμε με τους Πέισερς... Αν ήξερα, θα το είχαμε διορθώσει. Θα πρέπει να το βρούμε, γιατί μπορεί να τους συναντήσουμε και στα playoffs, ενώ θα τους αντιμετωπίσουμε μεθαύριο στην έδρα τους. Παίζουν γρήγορα, έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα απέναντί τους. Αυτές οι ήττες μπορούν να μας κάνουν καλύτερους. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και τι μπορούμε να διορθώσουμε. Αν δεν το κάνουμε, μάλλον θα χάσουμε ξανά. Προφανώς δεν είναι ωραίο να χάνεις τρεις φορές από την ίδια ομάδα, αλλά είναι ένα μάθημα για να είσαι σε μεγαλύτερη εγρήγορση, να παίζεις με περισσότερο πάθος και να είσαι πιο προσεκτικός. Μπορεί αυτή η ομάδα να μας κερδίσει για τέταρτη φορά στην regular season και αυτό δεν είναι τυχαίο», ανέφερε ο Greek Freak.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιανουαρίου 2024 - 11:16

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.