Σαβί Μπαμπίκα: «Θα είμαι για πάντα πράσινος»

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Σάβι Μπαμπίκα που θα φοράει την φανέλα της Τουλούζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Πως νιώθεις που φόρεσες την φανέλα του Άρη για τελευταία φορά;

«Για να είμαι ειλικρινής νιώθω πολύ άσχημα έντονα συναισθήματα. Σκεφτόμουν όταν πρωτοήρθα εδώ. Σχεδόν 3 χρόνια στον Άρη ήταν στο μυαλό μου και δεν ξέρω πως να το πω αλλά νιώθω πολύ λυπημένος».

Πως νιώθεις για την αγάπη του κόσμου σε σένα;

«Θέλω να πω για αυτούς ότι για μένα δεν είμαστε όπως κάποιες άλλες ομάδες με χιλιάδες οπαδούς, δεν είμαστε πολλοί, είναι καλύτερα να υποστηρίζουν την ομάδα με όλη τους την καρδιά. Δεν έχει σημασία αν είμαστε 10 ή 20. Αυτό που θέλω να τους πω είναι είναι ότι τους αγαπώ. Ήταν πολύ καλή η σχέση μας από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κύπρο μαζί τους. Θέλω να τους πω να μείνουν έτσι όπως είναι. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να φύγω. Ήρθα εδώ και βελτιώθηκα πολύ μαζί τους. Ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησα στην Ευρώπη και βελτιώνομαι συνέχεια και δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι έτοιμος, αλλά πρέπει να μαθαίνουμε κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Και μπορώ να το κάνω και νομίζω ήρθε η ώρα».

Ένα τελευταίο μήνυμα στους συμπαίκτες σου;

«Θέλω να τους πω, σας αγαπώ παιδιά, .σας αγαπώ πολύ και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Θα είμαι για πάντα πράσινος».

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουαρίου 2024 - 14:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.