ΑΕΚ...οκτάδας με άνεση κόντρα στον Οθέλλο! (στιγμιότυπα)

Νίκη-πρόκριση για την ΑΕΚ με 4-2 επί του Οθέλλου

Την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Κύπρου πανηγυρίζει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν επιβλήθηκε με 4-2 του Οθέλλου στο «ΑΕΚ Αρένα» και θα βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι κιτρινοπράσινοι ήταν ανώτερoi από την ομάδα της Αθηένου στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν με 3-0 χάρις τα τέρματα των Τόνγκια στο 10’, Γκαρσία στο 16′ και Σάντσες στο 48’. Ο Οθέλλος μείωσε αρχικά σε 3-1 με τον Ανάνγκ στο 52’ αλλά ο Σάντος με γκολ στο 57’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στην ΑΕΚ. Στα δύο τέρματα διαφορά ολοκληρώθηκε ο αγώνας, αφού η ομάδα του Σακκά, βρήκε δίχτυα με τον Ντούρις στο 71’.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Σάντσες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία (46′ Ντιουνκού), Πονς, Ντίμερς (60′ Μάμας), Φαράζ (51′ Σάντος), Γκιούρτσο (79′ Καπτούμ), Τόνγκια, Σολ (51′ Τρισκόφσκι).

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Παναγιώτου, Σταμούλης (60′ Κατσιατής), Κόπας, Γιάνσεν, Ανάνγκ, Ναρντίνι (58′ Χατζηπασχάλης), Κυριάκου, Ράμος (46′ Χριστοδούλου), Ουεσλάτι, Μπραμπίγια (46′ Πιχ), Ντούρις (71′ Σανγκαρέ).

Σκόρερ: Τόνγκια 10′, Γκαρσία 16′, Σάντσες 48′, Σάντος 57′ / Ανάνγκ 52′, Ντούρις 71′

Κίτρινες: Σολ / Ανάνγκ, Χριστοδούλου

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουαρίου 2024 - 21:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.