Νέα δεδομένα στο διοικητικό σκηνικό της Ανόρθωσης με την κίνηση Πουλλαΐδη

Διοικητικές εξελίξεις είχαμε χθες στην Ανόρθωση με τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη με επιστολή του ενημερώνει το σωματείο ότι θα προχωρήσει στην μεταβίβαση μετοχών στον σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου έλαβε επίσημη γραπτή πρόταση από τον Μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ, κ. Πουλλαΐδη, για παραχώρηση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη προς τον Σύλλογο, πρόταση η οποία συνοδεύεται με συγκεκριμένες εισηγήσεις.

Σε του συνεδρία, το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφάσισε τα εξής:

α) Όπως ζητηθούν από την ποδοσφαιρική εταιρεία τα αναλυτικά, επιβεβαιωμένα και ελεγμένα οικονομικά δεδομένα και υπόλοιπα, τα οποία θα πρέπει αρχικά να παρουσιαστούν ενώπιον του Δ.Σ. του Συλλόγου και μεταγενέστερα ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης που θα ακολουθήσει, για να παρθεί απόφαση.

β) Όπως οριστούν 2 νομικοί σύμβουλοι που θα επεξεργαστούν την πρόταση του κ. Πουλλαΐδη και θα καθορίσουν τα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν στη συνέχεια, με πλήρη διαφάνεια, ούτως ώστε τα μέλη του Συλλόγου που θα πάρουν και την τελική απόφαση να έχουν ακριβή εικόνα.

γ) Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σχετικά με τα πιο πάνω, την 1η Φεβρουαρίου 2024, 21 μέρες από σήμερα όπως προνοεί το καταστατικό του Συλλόγου. Θα ακολουθήσει σήμερα σχετική ανακοίνωση για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης».

Αργότερα χθες ανακοινώθηκε ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” στο Αθλητικό Κέντρο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, με ημερήσια διάταξη την Μεταβίβαση των μετοχών οικογένειας Πουλλαΐδη της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ στον Σύλλογο.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιανουαρίου 2024 - 08:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.