«Χάθηκε στο Δάσος» ο ΑΠΟΕΛ (στιγμιότυπα)

Ο Εθνικός «έβαλε» φωτιά στο πρωτάθλημα με τη νίκη του επί του ΑΠΟΕΛ

Με πρωταγωνιστή των Καμπρέρα που πέτυχε δύο γκολ ο Εθνικός επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν τον σκόπελο των μαζεμένων απουσιών και στραβοπάτησαν εκτός έδρας, αφήνοντας δύο βαθμούς.

Μέσα σε ένα εξάλεπτο ήρθαν τα γκολ του Εθνικού. Ο Έντζο Καμπρέρα σκόραρε στο 50ο και 56ο λεπτό.

To συγκρότημα του Σα Πίντο μείωσε στο 60ο λεπτό με τον Τομανέ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, που έστειλε τον Εθνικό στο -2 από την 9η ΑΕΛ.

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Μπογκατίνοφ, Περατικός, Λομοτέι, Ριστέφσκι (68′ Αρτυματάς), Μπίκερ (68′ Πεχλιβάνης), Σπιρόφσκι, Λίπσκι, Ντράζιτς (68′ Χριστοφή), Πεχλιβάνης (68′ Μπέκερ), Ιωάννου (84′ Αγγελόπουλος), Καμπρέρα.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς (62′ Σούσιτς), Ντβάλι, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (46′ Εφραίμ), Βιγιαφάνιες (77′ Σατσιάς), Δώνης (62′ Γουίλσον), Εντονγκαλά, Τομανέ.

Σκόρερ: Καμπρέρα 50′, 56′ / Τομανέ 60′

Κίτρινες: Αρτυματάς / Πέτροβιτς, Τομανέ, Σατσιάς, Εντονγκαλά.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουαρίου 2024 - 13:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.