Ράλι Ντακάρ: Ο Nasser Al Attiyah"πήρε" 5η ειδική διαδρομή (βίντεο)

Ο Nasser Al Attiyah είναι εδώ και έτοιμος να διεκδικήσει την τρίτη κατά σειρά νίκη του. Συνεχείζει στην πρωτοπορεί ο Σαουδάραβας Yazeed Al Rajhi.

Ο οδηγός από το Κατάρ δεν συμμετείχε στις κινήσεις στρατηγικής των αντιπάλων του και σημείωσε τον πιο γρήγορο χρόνο της ημέρας στα αυτοκίνητα, σχεδόν 2 λεπτά μπροστά από τον Guerlain Chicherit.

GDfyv9HXoAAkPcj.jpg

Είναι η πρώτη νίκη του Al Attiyah πίσω από το τιμόνι ενός Hunter της Prodrive, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των κατασκευαστών με τους οποίους κέρδισε τουλάχιστον μια ειδική στο Ντακάρ στους 7. Έχει πλέον το ίδιο ρεκόρ με αυτό του Stéphane Peterhansel ο οποίος κέρδισε με 8 κατασκευαστές στην καριέρα του αλλά και ως αναβάτης μοτοσικλέτας.

GDeejo.jpg

Ο Pablo Quintanilla πέρασε τη γραμμή τερματισμού γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στις μοτοσικλέτες και πήρε την έβδομη νίκη διαδρομής στο Ντακάρ .

Βίντεο απο την 5η ειδική: https://youtu.be/tw8lHJLXEyQ

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουαρίου 2024 - 20:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.