Πιθανή η αποχώρηση Χέντι από την ΑΕΛ

Σύντομο θα είναι το πέρασμα του Εζεκιέλ Χέντι στην Λεμεσιανή ομάδα

Δεν στέριωσε ούτε στην ΑΕΛ ο Χέντι. Ερχόμενος από τον Απόλλωνα ο Αφρικανός επιθετικός και κάνοντας πολύ αρχή στο πρωτάθλημα δημιούργησε προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο η συνέχεια κινήθηκε στην μετριότητα και δεν βοήθησε ουσιαστικά την ΑΕΛ. Η πρόθεση των Λεόντων είναι να απαλλαγούν από την συνεργασία με τον πρώην επιθετικό της Σλόβαν και ήδη έχει ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής αλλά και ο εκπρόσωπος του.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, με το μέλλον του να είναι εκτός ΑΕΛ.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Δεκεμβρίου 2023 - 11:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.