Χριστουγεννιάτικη ήττα για Μπακς

Καλά Χριστούγεννα! Ελπίζω όλοι να περάσουν λίγο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτές τις γιορτές.» 
Είναι η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χ (πρώην Twitter), μετά την ήττα (129-122 )-πρώτη μετά από εννέα διαδοχικές νίκες- των Μπακς στη Νέα Υόρκη από τους Νικς. 

Ο ‘Ελληνας σούπερ σταρ  έκανε double double με 32 πόντους (12/22 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/9 βολές) και 13 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Την ήττα, μετά από εννέα διαδοχικές νίκες, γνώρισαν οι Μπακς στη Νέα Υόρκη, καθώς ηττήθηκαν από τους Νικς με 129-122 στο "Madison Square Garden", ανήμερα των Χριστουγέννων. 

Ως εκ τούτου, τα «ελάφια» έπεσαν στο 22-8 και παραμένουν στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας, πίσω από τους Σέλτικς ενώ οι Νικς με ρεκόρ 17-12 καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στην Ανατολή.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο ασταμάτητος Τζέιλεν Μπράνσον, που μετά τους 36 πόντους στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, που έγινε πριν από δύο ημέρες, σημείωσε 38 πόντους και μερικά πολύ καθοριστικά καλάθια στο τέλος. 

Άξιοι συμπαραστάτες του οι Τζούλιους Ραντλ και Αρ Τζέι Μπάρετ με 24 και 21 πόντους αντίστοιχα, όπως και καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Ιμάνουελ Κουίκλι, που είχε 20 πόντους (7/10 σουτ) από τον πάγκο. 

Για τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 32 πόντους (12/22 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/9 βολές), 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής. 

Σε καλή κατάσταση ήταν ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 32 πόντους και 8 ασίστ ενώ 24 πόντους (4/9 τρίποντα) και 6 ασίστ είχε ο Κρις Μίντλετον. 

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Δεκεμβρίου 2023 - 11:36

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.