Ανόρθωση: "Κασ-γκολ" μεταγραφών με 50 ευρώ

Την εξαγγελία της ενέργειας «Κασ-γκολ μετεγγραφών εξήγγειλε η Ανόρθωση.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Αμμοχώστου θα πωλούνται πέντε ξυστά και ένα κασκόλ προς €50 και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δαπανηθούν προς τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Στο υστερόγραφο του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος o Ανδρέας Σάντης προανήγγειλε το σχέδιο οικονομικής στήριξης με την ονομασία «κας – γκολ» και αποκάλυψε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση τριών μετεγγραφών.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης: «Αυτόν τον Γενάρη το γκολ στις μεταγραφές το σκοράρεις εσύ! Στήριξε την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ τον Ιανουάριο μέσω της ενέργειας Κασ-γκολ. Τα χρήματα θα δοθούν αποκλειστικά για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας μας.

Περιλαμβάνει: 5 ξυστά λαχεία και ένα κασκόλ προς €50. Διαθέσιμο μέσω του anostore

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Δεκεμβρίου 2023 - 10:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.