Τσολάκης: «Απολογούμαι, πανηγύρισα σαν Απολλωνίστας»

Ο Άγγελος Τσολάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για τον έντονο πανηγυρισμό του, στη νίκη του Απόλλωνα με 4-3 εις βάρος της Καρμιώτισσας.

«Πρώτα να συγχαρώ την Καρμιώτισσα η οποία διαθέτει ομάδα. Θεωρώ πως δεν θα κινδυνεύσουν. Να κάνω ένα σχόλιο για τον πανηγυρισμό μου. Απολογούμαι αν παρεξηγήθηκαν κάποιοι. Πανηγύρισα σαν Απολλωνίστας. Είδατε πως πανηγυρίσαμε , γιατί οι παίκτες το ήθελαν, το πάλεψαν. Όταν είμαστε ενωμένοι ο Απόλλωνας μπορεί να επιστρέψει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να τους καλέσω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν καιρός να μας χαμογελάσει η τύχη. Κατανοώ την πίκρα, δεν θέλω να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Οι παίκτες προσπαθούν, προχωράμε».

Αν θα συνεχίσει: «Δεν με απασχολεί καθόλου, είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ. Όσο είμαι εδώ θα δίνω την ψυχή μου. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, θα κάνουμε την αντεπίθεση μας».

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Δεκεμβρίου 2023 - 09:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.