Καρμιώτισσα - Απόλλωνας: "Εσπασαν" καρδιές, buzzer beater λύτρωσης ο Πέρετς! (στιγμιότυπα)

Σ’ ένα παιχνίδι που έκοψε την ανάσα, ο Απόλλων βγήκε νικητής, έχοντας ως λυτρωτή τον Πέρετζ, που πέρασε ως αλλαγή στο 85’ και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με δικό του γκολ έκρινε τον αγώνα απέναντι στη μαχητική Καρμιώτισσα.

Ο Αμπντουραχίμι άνοιξε το σκορ νωρίς (3’), ο Μάρκες διπλασίασε τα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας (37’), για να απαντήσει άμεσα η γηπεδούχος με τον Ντούμπια (39’). Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας βρήκε το τρίτο γκολ με τον Μαλεκκίδη (74’). Η Καρμιώτισσα δεν τα παράτησε, μείωσε σε 2-3 με πέναλτι του Ντούμπια (84’) και αμέσως μετά ο Ρόσι (87’) ισοφάρισε σε 3-3. Τελικά, τον τελευταίο λόγο είχε ο Πέρετζ (90’+6). Αστόχησε σε τετ α τετ αμέσως μετά το 3-3 ο Ρόσι για να κάνει το 4-3.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Ανέστης, Γκραντινάρου (81′ Παντελή), Χριστοφόρου (66′ Σουκ), Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Νεοφύτου, Φουρ (46′ Λουκίλι), Ντούμπια, Ρόσι, Κατσαντώνης.

Απόλλων (Άγγελος Τσολάκης): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Εκπολό, Μαλεκκίδης, Φιλιώτης, Κολ, Κυριάκου (78′ Σπόλιαριτς), Βαλμπουενά (85′ Πέρετζ), Αμπντουραχίμι (66′ Τεκιέ), Σαγκάλ (66′ Βάργκα), Μάρκες (85′ Κρέμτσικ).

Σκόρερ: Ντούμπια 39′, 84′, Ρόσι 87′ / Αμπντουραχίμι 3′, Μάρκες 37′, Μαλεκκίδης 74′, Πέρετζ 90’+6

Κίτρινες: Τσουκαλάς, Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Παντελή / Νταρίκουα, Αμπντουραχίμι, Μαλεκκίδης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος.

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Πούτρος Σάντι Ντια Ντίρτζις (Δανία).

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Δεκεμβρίου 2023 - 09:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.