Στις 8 Ιανουαρίου με Κύπελλο η συνέχεια στο Futsal

Μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal, της τελευταίας μέσα στο 2023, η συνέχεια είναι προγραμματισμένη στις 8 Ιανουαρίου 2024 με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης περιλαμβάνει τους αγώνες ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια - ΑΕΛ που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 08.01.2024.

Με τη στήριξη της ΚΟΠ, απευθείας από τη Cytavision θα μεταδοθεί ο αγώνας Ομόνοια - ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία και θα αρχίσει στις 20:30. Ο αγώνας ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει στις 20:00.

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου.

Προχώρησε νικηφόρα
Η πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος ΑΕΛ ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2023. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής νίκησε την Πέμπτη εκτός έδρας με 4-1 τον ΑΠΟΕΛ και έφτασε στους 23 βαθμούς.

Στον άλλο αγώνα η ΑΕΚ νίκησε την ομάδα της Αραράτ επίσης με 4-1 και έφτασε στους 14 βαθμούς.

Η συνέχεια του Πρωταθλήματος είναι ορισμένη την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και περιλαμβάνει τους αγώνες Αραράτ - ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια - ΑΕΚ.

Ο αγώνας της Ομόνοιας με την ΑΕΚ θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Δεκεμβρίου 2023 - 12:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.