Ρόουζ προ των πυλών στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα έχει προταθεί και ενδιαφέρει ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη Θεσσαλονίκης Λίντσεϊ Ρόουζ. Τη δεδομένη στιγμή είναι στη Λέγκια Βαρσοβίας αλλά δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του και ψάχνει να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Πολωνικά δημοσιεύματα τον στέλνουν τον Απόλλωνα και η περίπτωση του όντως ενδιαφέρει και έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί η μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου.

Στην ομάδα της Λεμεσού ψάχνουν τρόπους να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει και θέλουν το συντομότερο να βρεθεί ο νέος προπονητής για να πιάσει δουλειά και ενόψει Ιανουαρίου.

Πρόβλημα προέκυψε με τους Γιούρσεβιτς και Πεϊμπερνς στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Μάριο Γιούρτσεβιτς έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση στην ποδοκνημική με ρήξη ενός από τους συνδέσμους. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία και η επάνοδός του σε φουλ αγωνιστική δράση αναμένεται σε ένα μήνα.

Ο Ματιέ Πεϊμπερνς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επαναξιολογείται καθημερινά. Η αποθεραπεία του υπολογίζεται να διαρκέσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Στη σύλληψη 17χρονου κατοίκου Λεμεσού προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Δεκεμβρίου 2023 - 09:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.