Μπακς - Σπερς 132-119: «Τριπλός» ο Γιάννης στη βραδιά του Λίλαρντ που ... τράβηξε 40άρι (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ με 16 σε ένα γεμάτο triple-double (11π., 16ασ., 14ρ.), ενώ ο Λίλαρντ έφτασε τους 40 για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη των Μπακς που επικράτησαν 132-119 των Σπερς στο Μιλγουόκι.

Δύο μέρες πριν μιλούσαμε για τον Δεκέμβριο του Λίλαρντ. Αυτός ήρθε ξανά να μας επιβεβαιώσει στην ευρεία νίκη των Μπακς (20-7) επί των Σπερς (4-22) με 132-119. Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε χρειάστηκε να σκοράρει πολύ, μένοντας στους 11 πόντους, ο Λίλαρντ πέτυχε 40 με 7/12 τρίποντα. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο έγινε ο 51ος παίκτης στο NBA που ξεπερνά το φράγμα των 20.000 πόντων!

Βέβαια στην οικονομία του αγώνα ο Γιάννης υπήρξε κομβικός με τη δημιουργία του. Μάλιστα οι 16 ασίστ του είναι οι περισσότερες που έχει δώσει στην καριέρα του για να πετύχει ένα triple-double με 11 πόντους και 14 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Αυτή ήταν και η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους Μπακς, που δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό ειδικότερα επιθετικά. Δε θα μπορούσαν να απειληθούν άλλωστε από τους -δίχως Γουεμπανιάμα- Σπερς.

Ανεβάζει στροφές και ο Μίντλετον για τους Μπακς

Το παιχνίδι πήγε από νωρίς σε διψήφιες διαφορές και αυτό δε γινόταν να αλλάξει, με τους Σπερς να μην έχουν ούτε τον τρόπο, ούτε τον ηγέτη να το κάνουν. Γιάννης και Λίλαρντ βέβαια είχαν αρκετούς συμπρωταγωνιστές. Ένας εξ αυτών ήταν ο Μίντλετον!

Ο τρίτος σταρ των Μπακς αρχίζει σταδιακά να βρίσκει και αυτός ρυθμό επιθετικά, κάτι που χρειάζεται ειδικότερα στο κομμάτι του spacing. Ο Μίντλετον πέτυχε 17 πόντους στην οικονομική συσκευασία των 7/15 εντός παιδιάς, μαζί με 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ, όντας ο τρίτος σκόρερ της ομάδας.

Ο Πόρτις έφτασε τους 23 δίνοντας ξανά βοήθεια από τον πάγκο, με τον Μπρουκ Λόπεζ να συμπληρώνει την πεντάδα των διψήφιων, έχοντας 14 αλλά και 6 μπλοκ! Για τους ηττημένους πάλεψε ο Κέλντον Τζόνσον με 28 πόντους με 12 ριμπάουντ, έχοντας τους Κόλινς και Βάσελ να προσθέτουν 22 και 17 αντίστοιχα.

Επόμενη υποχρέωση τώρα για τους Μπακς τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/12 - 3:00), σε ένα κρίσιμο τεστ με τους Ορλάντο Μάτζικ. Οι «μάγοι» πραγματοποιούν μια πολύ καλή σεζόν και το Μιλγουόκι τεστάρεται όντας πλέον σε φόρμα, για να υπερασπιστεί ξανά την έδρα του, εκεί όπου μετράει μόλις μία ήττα.

Τα δωδεκάλεπτα: 44-26, 72-59, 107-85, 132-119

download.png

download (1).png

GAZZETTA.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Δεκεμβρίου 2023 - 08:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.