Στην ΑΕΚ ο Αριάν Μπεκιάι

Στην ΑΕΚ συνεχίζει την καριέρα του ο Αριάν Μπεκιάι.

Ραν Μπεν Σιμόν και Μπεκιάι γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην εθνική μας ομάδα και αυτό αποτέλεσε το διαβατήριο για να συνεργαστούν εκ νέου στην ΑΕΚ.

Ο Μπεκιάι ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Σιμόν αντικατέστησε τον Μπονίγια και έπιασε ήδη δουλειά.

Η ανακοίνωση Μπεκιάι:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Aριάν Μπεκιάι, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο.

Ο 48χρονος (25/08/1975) Aριάν Μπεκιάι μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Κύπρου, την Ανόρθωση και την Καρμιώτισσα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Αποδέσμευση Μπονίγια:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Fransisco Javier Ruiz Bonilla, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό.

Toν ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Δεκεμβρίου 2023 - 18:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.