Κίρζης: "Ο Μιλόγεβιτς μας άφησε απογοητευμένους, ήταν ανένδοτος ήθελε να αποχωρήσει"

Το όνομα του Ολλανδού προπονητή, Ντιρκ Καϊτ δεν απασχολεί την Διοίκηση

Με δηλώσεις του στο κανάλι Cytavision, ο πρόεδρος του Απόλλων Λεμεσού διέψευσε τα όποια σενάρια για τον Ντρικ Κάιτ και τον πάγκο της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το βράδυ του Σαββάτου, μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό, την ώρα που έφευγα μου είπε ο Βλάνταν ότι θέλει να με δει. Το πρωί επικοινώνησε με τον Μάκη Παπαϊωάννου και κανονίσαμε μια συνάντηση την Κυριακή το απόγευμα. Εκεί εξέφρασε την άποψη του ότι παραιτείται από προπονητής. Η δική μου αντίδραση ήταν κάθετη, του είπα ότι διαφωνώ. Ο ίδιος έλεγε ότι η ομάδα έχει το dna του πρωταθλητή. Του είπε ότι θα τον στηρίζαμε τον Ιανουάριο, εάν ζητούσε ενίσχυση.

Μου είπε ότι “η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ και ο ίδιος δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι άλλο”. Διαφώνησα μαζί του, αλλά ήταν ανένδοτος, είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Του είπαμε να ηρεμήσει, να το σκεφτεί ξανά, αλλά πήγε στο προπονητικό και επανέλαβε τη θέση του. Σίγουρα μας άφησε απογοητευμένους γιατί εγώ ως άτομο δεν εκγαταλείπω την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Και όλος ο κόσμος πίστευε σε αυτή την ομάδα γιατί πριν 35 ημέρες κάναμε τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχθούμε γκολ και ανεβήκαμε στην κορυφή».

Για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού:

«Η ομάδα είναι στελεχωμένη αρκετά καλά. Τώρα, αν υπάρχουν κάποια κενά, αλίμονο. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πάει πιο ψηλά. Αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές τον Ιανουάριο, σίγουρα θα πρέπει να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

Για τον Κάιτ:

«Το όνομα του Ντιρκ Κάιτ το άκουσα για πρώτη φορά απόψε όταν ερχόμουνα εδώ στο στούντιο».

Για τον Βάιντσιρλ:

«Δεν ήταν ποτέ συμφωνημένος. Κάναμε μια τηλεδιάσκεψη μαζί του, πήγε πάρα πολύ καλά. 48 ώρες μετά μου έστειλε μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της σεζόN και μας είπε αν το καλοκαίρι ψάχνουμε για προπονητή να μιλήσουμε μαζί του γιατί τον ενδιαφέρει».

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκεμβρίου 2023 - 06:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.