«Πνέει τα μένεα» κατά του τμήματος διαιτησίας της ΚΟΠ και του VAR ο ΑΠΟΕΛ

Ζήτησε γραπτώς τη θέση του αρχιδιαιτητή Ντομένικο Μεσίνα για τη μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας

Έντονη αντίδραση από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία με σημερινή ανακοίνωση εξαπολύει πυρά κατά της ΚΟΠ και του τμήματος της Διαιτησίας της ομοσπονδίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι με αφορμή την ανάλυση της φάσης του 6ου λεπτού στον αγώνα με τον Άρη από το τμήμα διαιτησίας υποστηρίζουν ότι το VAR και η αντίληψη του συγκεκριμένου τμήματος εφαρμόζεται κατά το δοκούν και επί το πλείστο εις βάρος της ομάδας τους.

Επίσης αφήνονται αιχμές προς το VAR για τις επαναλήψεις που δόθηκαν στον διαιτητή στην συγκεκριμένη φάση, απαιτώντας μάλιστα την απόλυση του VAR Replay Operator τον οποίο κατηγορούν πως δεν είναι η πρώτη φορά που δεν εξασκεί τα καθήκοντα του αντικειμενικά..

Παράλληλα ζητούν την γραπτή θέση του αρχιδιαιτητή Ντομένικο Μεσίνα για την επίμαχη φάση στο μαρκάρισμα του Μαγιαμπέλα στον Μαρκίνιος και απευθύνουν κάλεσμα στην ΚΟΠ.

"Η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Δεν την ανεχόμαστε πλέον και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με το όνομα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ", τονιζεται χαρακτηριστικα στην ανακοινωση των "γαλαζοκιτρίνων".

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2023 - 19:46

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.