Νίκες για Παρνασσό και Ανόρθωση

Επικράτησαν των ΕΝΑΒ και ΑΠΟΕΛ

Mε νίκες του Παρνασσού και της Sabbianco Ανόρθωση άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης (23/11) η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται το Σάββατο (25/11) με δύο παιχνίδια.

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε ο πρωτοπόρος Παρνασσός με εκτός έδρας νίκη επί της ΕΝΑΒ με 46-20 (ημίχρονο 23-10). Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Χρίστος Ταρτίος που πέτυχε 11 γκολ για λογαριασμό της ομάδας του Στροβόλου.

Διπλό πέτυχε και η Sabbianco Ανόρθωση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 35-18 (ημίχρονο 19-9). Εννέα τέρματα σημείωσε ο Μάριος Μωραΐτης, με τον συμπαίκτη του, Ιούλιου Αργυρού να τον ακολουθεί με έξι, όσα σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Σωτήρης Προύντζος.

Στους 16 βαθμούς ανέβηκε ο Παρνασσός, ενώ δυο πιο πίσω στους 14 είναι η Sabbianco Aνόρθωση, με τον ΑΠΟΕΛ και την ΕΝΑΒ να μένουν στους επτά και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα.

Το Σάββατο θα γίνουν τα άλλα δυο παιχνίδια της αγωνιστικής. Πρώτος χρονικά ο αγώνας ανάμεσα στον Προοδευτικό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που θα γίνει στις 17:00 στο κλειστό «Αφροδίτη» στην Πάφο, ενώ στις 18:30 στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου θα συγκρουστούν οι δυο τελευταίες της βαθμολογίας Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου (0β.) και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (3β.).

Πρόγραμμα - 9η αγωνιστική

ΕΝΑΒ – Παρνασσός 20-46

AΠΟΕΛ - Sabbianco Ανόρθωση 18-35

Προοδευτικός - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 25/11, 17:00

Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου - ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 25/11, 18:30

Βαθμολογία (Σε 7 Αγώνες)

  1. Παρνασσός 16 βαθμοί – 8αγ.
  2. Sabbianco Aνόρθωση 14 – 8αγ.
  3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo 10
  4. ΑΠΟΕΛ 7
  5. Προοδευτικός 6
  6. ΕΝΑΒ 4
  7. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 3
  8. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 12:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.