Και επίσημα στα πράσινα ο Στέβαν Γιόβετιτς

Το μεγάλο «μπαμ» για την Ομόνοια έχει ολοκληρωθεί με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Στέβαν Γιόβετιτς για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι είχε μιλήσει με Μπάκιτς, Εράκοβιτς και Νταμπράουσκας πριν πάρει την οριστική του απόφαση να ντυθεί στα πράσινα.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος, άκουσα πολλά καλά πράγματα για τον σύλλογο, μίλησα με τον Μπάκιτς και τον Εράκοβιτς, ήμουν στην Ελλάδα που είναι παρόμοια η κατάσταση. Το πρωτάθλημα βελτιώνεται αρκετά, υπέγραψα για δύο χρόνια, αυτό είναι καλύτερο για την οικογένεια μου. Είναι σημαντικό ότι είμαστε στο Κόνφερενς Λιγκ, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Παρακολούθησα βίντεο και το τελευταίο ματς από την τηλεόραση.

Μιλήσαμε πριν ένα μήνυμα με τον προπονητή. Με ήθελε πάρα πολύ. Ο Εράκοβιτς μου είπε ότι είναι οργανωμένος σύλογος. Μου είπε ότι με περιμένει και ήρθα. Γνώρισα τον προπονητή όταν ήταν στον ΟΦΗ. Νιώθω εξαιρετικά, αγωνίστηκα στην Εθνική, πήρα το 8, ένας αριθμός που είχα μικρός.

Στόχος τα γκολ, οι ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2024 - 10:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.