Δύο γκολ και μία ασίστ ο Γιακουμάκης σε νίκη-ανατροπή της Κρουζ Αζούλ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα του Μεξικού. Πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ και ετοίμασε το τρίτο στη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε η πρωτοπόρος Κρουζ Αζούλ απέναντι στην Πατσούκα που είχε προηγηθεί με 2-0.

Μετά τις ΗΠΑ και το MLS, ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει προσαρμοσθεί ιδανικά και στο Μεξικό. Ο Ελληνας επιθετικός, αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή (σ.σ. πέντε γκολ σε οκτώ συμμετοχές) της Κρους Αζούλ, που προηγείται στην κατάταξη με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις Τολούκα και Τίγκρες, μετά από 10 αγωνιστικές.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (29/9), ο 29χρονος σέντερ φορ, οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας ανατροπή επί της Πατσούκα με 4-2, καθώς «έσβησε» το προβάδισμα των γηπεδούχων με δύο γκολ (45` και 55`). Τα άλλα δύο τέρματα για τους νικητές, πέτυχαν οι Φαραβέλι (66`) και Σεπουλβέντα (90`+1`).

Πέρασε και ο Γιακουμάκης στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ (έχει και 3 ασίστ), όσα έχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές: Ο Χένρι Μαρτίν της Κλουμπ Αμέρικα, ο Χερμάν Μπερτεράμε της Μοντερέι και ο Χοντέρ Καντίς της Λεόν. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Πορτογάλος Παουλίνιο της Τολούκα με 6 γκολ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.