Ευρωπαϊκή βραδιά για Πάφο, Ομόνοια και ΑΕΚ - Θέλουν να θέσουν βάσεις πρόκρισης

Προ των πυλών οι ευρωπαϊκές εξετάσεις για Πάφο, Ομόνοια και ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Στόχος και των τριών εκπροσώπων μας να θέσουν απόψε θεμέλια πρόκρισης, αποκτώντας προβάδισμα ενόψει των επαναληπτικών, σε επτά βράδια.

Στις επτά στο Βίλνιους η Πάφος φιλοξενείται από τη Ζάλγκιρις, με τον Χουάν Καρσέδο να υπογραμίζει: «Θέλουμε δύο νίκες απέναντι στην καλή Ζαλγκίρις».  Εκτός πλάνων οι Κορέια, Κβίντα και Λουκασέν, μέσα ο Μελούσο. Σε μία άλλη εξέλιξη, μία ανάσα από μία δυνατή κίνηση οι κυπελλούχοι, με Λέο Νατέλ.

omonoia-thelei-na-dei-makria-1920x1102.jpg

Στις 7 και 30 στο ΓΣΠ, η Ομόνοια με 12 χιλιάδες στο πλευρό της υποδέχεται την πιο έτοιμη και αήττητη Τορπέντο Γεωργίας. Μίλησε με καλά λόγια για την αντίπαλο της ομάδας του ο Νταμπράουσκας, την ίδια ώρα θέλει από τους παίκτες του να βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητα τους για να φθάσουν στη νίκη. Μέσα οι Σεμέδο, Σιπριάνο, Αλιούμ, έξω ο Λοϊζου, είναι πλέον πασιφανές ότι υπάρχει σοβαρό θέμα και το μέλλον του στο “τριφύλλι” είναι δυσοίωνο. Στα μετεγγραφικά το παλεύουν για Ομέρ Ατζίλι οι πράσινοι, στην λίστα επίσης, οι Κόρντεα και Φερνάντες.

aek-apo-aftin-exartatai-to-proto-vima-1920x1069.jpg

Και στις εννέα, η ΑΕΚ στην Ουγγαρία τίθεται αντιμέτωπη με την Πάκσι. Χωρίς προβλήματα αγωνιστικά ο Χουάν Φεράντο, που τόνισε στην συνέντευξη τύπου : «Πρόκειται για σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στον στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη.

Από CYTAVISION οι αγώνες Ομόνοια-Τορπέντο και Πάκσι-ΑΕΚ. Από CABLENET, το Ζάλγκιρις-ΠΑΦΟΣ. Ραδιοφωνικά και οι 3εις αναμετρήσεις από το 4ο πρόγραμμα, στους 88,2.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιουλίου 2024 - 11:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.