Πρώτα βήμα πρόκρισης με Μαρκίνιος : ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ 1-0 (vid)

Γαλαζοκίτρινο προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με Μαρκίνιος. Με γκολ πέναλτι του Βραζιλιάνου, το ΑΠΟΕΛ υπέταξε με 1-0 τη Πετροκούμπ και θα πάει στη Μολδαβία σε έξι βράδια, με στόχο να τελειώσει τη δουλειά.

Πολύ καλή παρουσία από τον Ντράζιτς, που κέρδισε το πέναλτι, είχε και δοκάρι, σημαντική η συνεισφορά Μπέλετς, στο 2ο ημίχρονο, κατεβάζοντας δις τα ρολά. Δε θα είναι εύκολο το έργο των πρωταθλητών μας στο Κισινάου, αλλά διαθέτουν και την ποιότητα και τις εμπειρίες, για επιστροφή μετά από μία πενταετία σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης (για να ακριβολογούμε σε φάση League Stage. Ενισχυμένο με Ντβάλι, θα πάει στη Μολδαβία το ΑΠΟΕΛ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΑΠΟΕΛ (Νταβίδ Γκαγιέγο): Mπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Σαρφό (65′ Δώνης), Εντονγκαλά (82′ Μάγερ), Μαρκίνιος (89′ Κόρμπου), Μπράζιτς (65′ Ελ Αραμπί).

Πετροκούμπ (Αντρέι Μάρτιν): Σμαλενέα, Μπορς (66′ Ντεμιάν), Μούντρατς, Ντουανιά, Ζιάρνταν, Λούνγκου (77′ Ζάρταν), Αμπάνια, Σ. Πλάτικα, Αμπρός (77′ Καρούντου), Πούσκας, Μ. Πλάτικα (56′ Λουπάν).

Σκόρερ: Μαρκίνιος (πεν.) 38′ / –

Κίτρινες: Τεχέρα / Μ. Πλατίκα, Αμπάνια, Μπορς, Λούνγκου, Ντουανιά, Σ. Πλάτικα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Ρόμπερ Σρόντερ (Γερμανία)

Α’ βοηθός: Ντομινίκ Σαλ (Γερμανία

Β’ βοηθός: Σβεν Βαστσίτσκι (Γερμανία)

4oς: Μαρτίν Πέτερσεν (Γερμανία)

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιουλίου 2024 - 11:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.