Πετεβίνος για "αμφίβολους" και τους "κομμένους" της ευρώ - λίστας

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφερόμενος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, καθώς και για τα δεδομένα των αμφίβολων αλλά και αυτών που "κόπηκαν" από την ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά κομμάτι των δηλώσεών του:

Για το ματς με την Πετροκούμπ:

«Είπαμε πως όλη αυτή η διαδικασία που άρχισε με την προετοιμασία, με τις προσθέσεις και αφαιρέσεις έχουν έναν χρονικό ορίζοντα: το να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε πλέον τον αντίπαλο και τις επόμενες μέρες θα τους δούμε, και απ’ εκεί και πέρα μετράμε αντίστροφα. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή απάντηση στο αν είναι θετικό που παίζουμε εντός έδρας το πρώτο ματς, γιατί εξαρτάται από το αποτέλεσμα.

Έχουμε πάρει προκρίσεις έχοντας το πάνω χέρι αλλά ανατρέψαμε κι εκτός έδρας αποτελέσματα. Η λέξη επιφύλαξη είναι αυτή που μπαίνει και σε εμάς και στην Πετροκούμπ γιατί δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οι ομάδες. Είδαμε ότι η Πετροκούμπ νίκησε την Ορνταμπάσι που ήταν το φαβορί. Επιπλέον, η Πετροκούμπ ανέτρεψε την κυριαρχία της Σέριφ. Ας μην ξεχνάμε πως ούτε εμείς ως Κύπρος ήμασταν δύναμη στην Ευρώπη πριν 10 χρόνια και πλέον δεν μας υποτιμούν. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να κάνουμε το ίδιο».

Για τους Ντβάλι, Μπέλετς και Κοσταντίνοφ:

«Εκτιμάται η κατάστασή τους μέχρι τη Δευτέρα που είναι η τελευταία προπόνηση και μετά θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία. Θα συνομιλήσει ο προπονητής μας με τους παίκτες για να δει την ετοιμότητά τους. Ευχόμαστε να είναι διαθέσιμοι και οι τρεις. Ο Ντβάλι ένιωσε ένα σφίξιμο και είναι μυϊκός τραυματισμός. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο έδωσε εντολή για αλλαγή αλλά άλλο τι θα γίνει στην εκτίμηση και τις εξετάσεις που να γίνουν. Ας μην ξεχνάμε πως έχει κτιστεί μία ομάδα που να μπορεί να καλύψει τα όποια κενά δημιουργηθούν γι΄αυτό αποκτήσαμε τους υπόλοιπους. Και ο Σιπριάνο και ο Αντρέας Χριστοδούλου έδειξαν πολύ καλή ομάδα στα φιλικά. Άρα από αυτή την άποψη, είναι πράγματα τα οποία επιλέγεις ποδοσφαιριστές για να έχεις πολλές επιλογές».

Για τον Μπεν και Μεχρί:

«Έμειναν εκτός από την Ευρωπαϊκή λίστα που αφορά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτή τη σκέψη δεν μπορώ να την απαντήσω αυτή τη στιγμή γιατί ο κόουτς μας έχει 23 παίκτες και πρέπει να επιλέξει 17 κι έπρεπε να αφήσει δύο εκτός. Αν εννοείς ότι οι δύο είναι στη λίστα Α’, θα πρέπει να περιμένουμε για το τι θα γίνει. Ο Μεχρί δεν έχει συμμετάσχει σε προπόνηση ακόμα λόγω του τραυματισμού του. Στη θέση του Μπεν υπάρχει πληθώρα επιλογών. Τη συγκεκριμένη στιγμή το ρόστερ μας είναι αυτό και δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για τους δανεισμούς:

«Η λίστα της Ευρώπης είναι διαφορετική από τη λίστα της Κύπρου. Υπάρχει Κατάλογος Β’ αλλά ο εκάστοτε παίκτης πρέπει να έχει παίξει δύο χρόνια στην Κύπρο. Οι νεαροί για το πρωτάθλημα θα δικαιούνται άρα η απόφαση για τους νεαρούς ποιοι θα πάνε δανεικοί, είναι η εκτίμηση του κ. Γκαγιέγο σε βάθος χρόνου. Αυτοί που μπορούν να πάνε δανεικοί είναι έξι. Υπάρχει περιορισμός και κανονισμός για αυτό».

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2024 - 11:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.