ΑΕΚ: Ο Λαμέλα έρχεται απόψε στην Αθήνα!

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τη μεταγραφική «βόμβα» και ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται απόψε στις 21:00 στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης προκειμένου να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, η οποία επιβεβαίωσε ότι αναμένει απόψε στην Αθήνα τον 32χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της το πρωί της Παρασκευής στα social media, η ΑΕΚ με μια φωτογραφία έκανε γνωστό ότι στις 21:00 ο Λαμέλα αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τους φίλους της ομάδας για την αποθεωτική υποδοχή του Αργεντινού παικταρά!

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκάλυψε χθες ότι η τεράστια μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και σήμερα το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

«Venga venga Lamela!!! Ραντεβού στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 21:00!!!», αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα σόσιαλ μίντια.

Η μεταγραφή Λαμέλα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εμβληματικές καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία σε τρία κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την Τότεναμ, τη Ρόμα και τη Σεβίλη και με 25 συμμετοχές στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια εθνική Αργεντινής, με την οποία ωστόσο αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν από 5 χρόνια.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2024 - 10:21

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.