Χωρίς Λοΐζου στο δυνατό τεστ με ΑΕΚ Αθηνών η Ομόνοια

Δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει η Ομόνοια σήμερα στη δική της πρόβα τζενεράλε ενόψει και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων που πλησιάζουν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Λοΐζος Λοΐζου μετά από απόφαση των αρμοδίων μιας και είχε κάποιες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση. Θυμίζουμε ότι νέα δημοσιεύματα στην Ελλάδα είχαν κάνει λόγο ξανά για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών προς τον διεθνή άσο της Ομόνοιας. Μεγάλη είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται για επιπλέον ποιοτική ενίσχυση με τους πράσινους να στρέφουν την προσοχή τους σε ακραίο επιθετικό.

Αργά απόψε η Ομόνοια θα μάθει και τον αντίπαλο της στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ μιας και θα αναμετρηθεί με τοι νικητή του ζευγαριού Τορπέδο Κουταίσι-Τίρανα. Ο πρώτος αγώνας στην Γεωργία έληξε ισόπαλος 1-1 και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό στην Αλβανία που θα ξεκινήσει στις 9.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουλίου 2024 - 11:14

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.