Η Κέιτ Μίντλετον στον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον

Η Κέιτ Μίντλετον θα παραστεί στον αυριανό (14/7) τελικό του μονού ανδρών στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, όπως ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Κένσινγκτον.

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά την διάγνωση ότι έχει καρκίνο και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η 42χρονη Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, είναι λάτρης του τένις και θα παραδώσει το τρόπαιο στον νικητή του αυριανού τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι της καταληκτικής αναμέτρησης στο φημισμένο τουρνουά συνθέτουν ο Ισπανός κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, και ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς που κατέχει το ρεκόρ των 24 τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ, επτά εκ των οποίων κατακτήθηκαν στα κορτ της διοργάνωσης στο Λονδίνο.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιουλίου 2024 - 15:20

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.