Έλφσμποργκ - Πάφος (3-0): "Σκληρή" ήττα στην Σουηδία, "βουνό" η ρεβάνς στη Λεμεσό

Στο ντεμπούτο της Ευρωπαϊκής ιστορίας της, η Πάφος αντιμετώπισε την Έλφσμποργκ στο «Boras Arena», γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, ένα αποτέλεσμα που δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εμφάνισης της Κυπριακής ομάδας.

Η ιστορική πρώτη βραδιά της παφιακής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα εξελίχθηκε σε εφιάλτη και πλέον χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης (18/7, 19:00) στο Στάδιο Άλφαμεγα για ν’ ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού, η Πάφος FC θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Aντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζευγαριού VPS Βάσα (Φινλανδία) – ΦΚ Ζάλγκιρις (Λιθουανία), με τους Λιθουανούς να έχουν τον πρώτο λόγο μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα.

Έλφσμποργκ (Όσκαρ Χίλιεμαρκ): Πέτερσον, Γέγκμπε, Χένρικσον, Χόλμεν, Α. Ζένελι (72′ Γεμπάρα), Μπάιντου, Χέτλουντ (72′ Ραμί), Ούμα (65′ Μπάλτουρσομ), Κάσεμ (65′ Φρικ), Χουλτ, Μ. Ζένελι (83′ Ζόντεμπεργκ).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Γκολντάρ, Κορέια (79′ Μ. Ηλία), Ναμ (46′ Bαλακάρι), Πελάτζιο, Ντράγκομιρ, Μπρούνο, Τάνκοβιτς (60′ Πηλέας), Ζάιρο (79′ Τζάτζα).

Σκόρερ: Μ. Ζένελι 9′, Χουλτ 59′, 65′ Φρικ / –

Κίτρινες: Ούμα / Μελούσο (2), Ζάιρο.

Αποβολές: – / Μελούσο 57′

Διαιτητές: Γκαλ Λέιμποβιτς (Ισραήλ)

Α’ Βοηθός: Ομέρ Μπάρμπιρο (Ισραήλ)

Β’ Βοηθός: Γιόσι Μπαμπαϊοφ (Ισραήλ)

4ος: Γκαλ Λέβι (Ισραήλ)

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουλίου 2024 - 08:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.