Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Κοστίνια

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ Ζοάο Πέδρο Λουρέιρο ντα Κόστα, πιο γνωστού ως Κοστίνια.

Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός είχε κλείσει στους «ερυθρόλευκους» πριν από μήνες, όταν ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, έγινε πλειοψηφικός μέτοχος στην τότε ομάδα του, την Ρίο Άβε.

Ο Κοστίνια γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2000 και εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία στις ακαδημίες Πόρτο και Μπράγκα.

Η συνέχεια περιλάμβανε τη Ρίο Άβες, στην οποία υπέγραψε ως επαγγελματίας τον Μάιο του 2018. Την περασμένη περίοδο (2023-24) έπαιξε σε 37 αγώνες του συλλόγου, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ.

Συνολικά, φόρεσε 121 φορές τη φανέλα της. Ο Κοστίνια είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, έως και την Ελπίδων.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 09:17

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.