Ο Γιώργος Οκκάς υπέγραψε σε ομάδα του Μαρινάκη!

Το ταξίδι του προς την ποδοσφαιρική του καταξίωση συνεχίζει ο Γιώργος Οκκάς, ο οποίος θα αγωνίζεται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Πρεμιέρα Λίγκα της Πορτογαλίας, για λογαριασμό της Ρίο Άβε.

Από την Αγγλία και τη Φούλαμ, στην Πορτογαλία και τη Ρίο Άβε! Ο Γιώργος Οκκάς συνεχίζει την καριέρα του στην πορτογαλική ομάδα, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 19χρονος μέσος από το 2020 ήταν στο Λονδίνο, όπου έπαιξε στις ομάδες K18 και Κ21 της Φούλαμ, ενώ μέτρησε μία συμμετοχή στην ομάδα Κ23, η οποία αποτελεί τον προθάλαμο της Ανδρών.

Στη λήξασα σεζόν μέτρησε 16 συμμετοχές. Πλέον, γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και ψάχνει το βήμα καθιέρωσης σε επίπεδο Ανδρών, με τη Ρίο Άβε να ποντάρει στο ταλέντο του.

Ο γιος του προπονητή της Ανόρθωσης έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ο Σύλλογος της Πορτογαλίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 09:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.