Η ΕΟΕ ενέκρινε το αίτημα του Παναθηναϊκού για τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Οι εργασίες ανακαίνισης του κλειστού του ΟΑΚΑ, στα πρότυπα του ΝΒΑ, οι οποίες δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20-21 Σεπτεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ένα αίτημα, που όταν ολοκληρωθεί θα πάρει ιστορικό χαρακτήρα.

Η «πράσινη» ΚΑΕ αιτήθηκε τη διεξαγωγή του τουρνουά στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του συλλόγου σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και μέρος της αθλητικής και Ολυμπιακής ιστορίας της Ελλάδας, το Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εκκίνησαν τις διαδικασίες για να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες για τη χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου, προκειμένου το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου να υποδεχθούν τις Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο συνοδεύτηκε από την καλή διάθεση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην οποία ανήκει το Παναθηναϊκό Στάδιο και στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει δεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού». Άλλωστε όταν «πέσουν» και οι υπογραφές του σχετικού συμφωνητικού, τότε αναμένεται οι «πράσινοι» φίλαθλοι να δημιουργήσουν ρεκόρ παρουσίας σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουλίου 2024 - 09:16

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.