Έλενα Κουλιτσένκο: Η πρώτη Κύπρια που εξασφάλισε απευθείας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με άλμα στο 1,97 στους τελικούς του NCAA, η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος κι έγινε η πρώτη Κύπρια αθλήτρια που θα βρεθεί απευθείας στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα, η επίδοση που πέτυχε αποτελεί και νέο παγκύρπιο ρεκόρ.

Η Έλενα Κουλιτσένκο έγινε η πρώτη Κύπρια αθλήτρια στίβου, που εξασφάλισε επισήμως τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η αθλήτρια του Πανεπιστημίου της Τζιόρτζια μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο στους τελικούς του NCAA, περνώντας το 1,97. Η ίδια μοιράστηκε την πρωτιά με την Ρόουζ Αμοαμίνα καθώς καμία από τις δύο δεν κατάφερε να υπερβεί τα 2,00μ.

Η επίδοσή της στη διοργάνωση αποτελεί και νέο Παγκύπριο ρεκόρ για τις γυναίκες κάτω των 23.

Προτού καν συμπληρώσει 22 χρόνια ζωής έχει ήδη έναν τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία της είναι χρυσή πρωταθλήτρια στα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα των ΗΠΑ και έχει ήδη κλείσει θέση για την πρώτη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουνίου 2024 - 13:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.