Ο Kalle Rovanperä έδειξε την κλάση του στο 80ο ράλι Πολωνίας

Ο Κάλε Ροβάνπερα με Toyota Yaris κέρδισε μια από τις πιο αξιοσημείωτες νίκες στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Στο 80ο Ράλι Πολωνίας ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Σεμπαστιάν Οζιέ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Κάλε Ροβάνπερα επέλεξε με την Τογιότα να κάνει περιορισμένο πρόγραμμα το 2024, κλήθηκε όμως από τον Ιάπωνα κατασκευαστή να ξεκινήσει το ράλι της Πολωνίας την τελευταία στιγμή, για να αντικαταστήσει τον Sébastien Ogier ο οποίος έθεσε τον εαυτό του εκτός μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των αναγνωριστικών διαδρομών την περασμένη Τρίτη. Αυτό σήμαινε ότι ο Rovanperä και ο συνοδηγός του Jonne Halttunen είχαν λιγότερο από 48 ώρες για να προετοιμαστούν. Τελικά, εντυπωσιακά ταχύς και ψύχραιμος ο Φιλανδός έφτασε στη 13η νίκη του στην καριέρα.

Πίσω του ο άλλος οδηγός της ΤΟΥΟΤΑ Elfyn Evans και στην τρίτη θέση ο Adrien Fourmaux με το Ford Πούμα της M-Sport με το Hyundai ι20, ο Andreas Mikkelsen που από την δεύτερη θέση το πρωί της Κυριακής είδε την απόδοση του να πέφτει κατακόρυφα. Πρώτο Χιούνται αυτό του Τιερί Νεβίλ ο οποίος τερμάτισε τέταρτος.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2024 - 21:30

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.