Και επίσημα στο ΑΠΟΕΛ ο Άπια

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου ποδοσφαιριστής από την Γκάνα, Τσαρλς Γιου Άπια.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει τη συμφωνία με την Cheetah Football Club, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Charles Yaw Appiah.

Ο Appiah είναι γεννημένος στις 23/01/2006 (18 ετών) και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και των άκρων της επίθεσης.

Θα πάρει θέση, στη λίστα Β’, που αφορά σε ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Καλωσορίζουμε τον Charles, στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά, να αναδείξει το πηγαίο ταλέντο του και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα»

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιουνίου 2024 - 15:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.