Ράλλυ: Δεύτερη νίκη για Σίμο Γαλαταριώτη

Άνετη νίκη για Γαλαταριώτη / Ιωάννου στο Ράλλυ Φοινικούδων - Λάρνακας

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες του φετινού Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ πέτυχαν την Κυριακή (26/5) οι Σίμος Γαλαταριώτης / Αντώνης Ιωάννου, οι οποίο στο μπάκετ του γνώριμου Volkswagen Polo GTi R5 επικράτησαν άνετα στο θεαματικό Ράλλυ Φοινικούδων – Λάρνακας κερδίζοντας και τις οκτώ ειδικές διαδρομές.

Δεύτεροι, όπως και στον εναρκτήριο αγώνα, ήταν οι Παναγιώτης Γιάγκου / Άριστος Νικολάου με Hyundai i20 R5 οι οποίοι ήταν σαφώς ταχύτεροι από τους αντιπάλους τους για τη δεύτερη θέση, Κώστα Ζήνωνος / Φάνο Χριστοφή, που συμπλήρωσαν το βάθρο και σκόραραν τους πρώτους τους φετινούς πόντους.

Toν αγώνα διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκίνητου Λάρνακας, μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου ο οποίος διοργανώνει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Στην τέταρτη θέση και πρώτοι στην RC2 τερμάτισαν οι Μιχάλης Ποσείδιας / Ανδρέας Χρυσοστόμου με Mitsubishi Lancer Evo X οι οποίοι ανέτρεψαν το αρχικό προβάδισμα των Κώστα Λαού / Μιχάλη Στυλιανού (Mitsubishi Lancer Evo ΙX) οι οποίοι κατετάγησαν τελικά πέμπτοι. Τη δικίνητη (2WD) κατηγορία κέρδισαν οι Χρίστος Σκορδής/ Κώστας Νικηφόρου με Ford Fiesta R1 που τερμάτισαν 12οι.

Στην κλάση RCS2 πρώτευσαν οι Σωκράτης Σωκράτους / Γιάννος Ευριπίδου με Subaru Impreza που ήταν έκτοι γενικής και στην RCS1 οι δέκατοι γενικής Χριστόδουλος και Σταύρος Χριστοδούλου (Honda Civic). Με Honda Civic συμμετείχαν και σε αυτό τον αγώνα η Μαρία Χατζηγεωργίου και η Μαρία Παπανδρέου, τρέχοντας μόνο την Κυριακή (26/5) καθώς η οδηγός είναι αρχάρια.

Μετείχαν συνολικά 23 πληρώματα ενώ την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

Επόμενος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος το 51ο Ράλλυ Κύπρος, 4-6 Οκτωβρίου που είναι παράλληλα και προτελευταίος αγώνας του Μεσανατολικού Πρωταθλήματος.

Χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2024 είναι τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil, η Psaltis Auto Parts και η Honda – Γαλαταριώτης

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαΐου 2024 - 09:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.