Στην 20άδα σε μπάλα και στεφάνι Τουγκολούγκοβα και Αυγουστή!

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις Βέρα Τουγκολούκοβα και Μαρία Αυγουστή βρέθηκαν σε 11η και 20η θέση αντίστοιχα με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας προκριματικών του σύνθετου ατομικού στο 40ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η κάτοχος του Κυπέλλου Ευρώπης στο Μπακού, Τουγκολούκοβα μάζεψε μέχρι στιγμής 31.750 βαθμούς στο στεφάνι και 34 000 στην μπάλα, φτάνοντας μέχρι τη 11η θέση συνολικά. Η Αυγουστή συγκέντρωσε 30 400 στο στεφάνι και 31 300 στην μπάλα, κατατάσσοντας εαυτό στη 20η θέση.

Αύριο στις 10 το πρωί, οι αθλήτριες μας θα διαγωνιστούν και σε κορίνες και κορδέλα. Εκεί θα κριθεί η τελική τους κατάταξη, ενώ η Τουγκολούκοβα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να πάρει το μοναδικό εισιτήριο που είναι διαθεσιμο από αυτή τη διοργάνωση για Ολυμπιακούς αγώνες.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαΐου 2024 - 02:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.