EURO 17: Πεντάρα από την Τσεχία για την Εθνική μας, Ισπανία - Πορτογαλία και Γαλλία-Αγγλία σήμερα από το ΡΙΚ

Βαριά ήττα με 5-0 από την Τσεχία  γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17, στην πρεμιέρα της στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του EURO U-17. 

Απέναντι σε μία εκ των φαβορί για το τρόπαιο, η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. . Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, με γκολ των Κόλαρικ (26′), Νάσκος με πέναλτι (29′) και Νεχβάταλ (40). Στο δεύτερο μέρος η Τσεχία σκόραρε άλλα δύο γκολ με τον Πένγκα στο 81′ και τον Κβάτσεκ στο 90+3′ να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, την Πέμπτη στις 20:30 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με τη Σερβία. Η οποία χθες επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας στο “Τάσος Μάρκου», σκόρερ ο Μάκεβιτς στο 2ο λεπτό.

Μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, η Τσεχία είναι στην κορυφή του ομίλου με τρεις βαθμούς, μετά ακολουθεί η Σερβία με τρεις βαθμούς που κέρδισε την Ουκρανία, η οποία είναι στην 3η θέση και η Κύπρος στην τελευταία θέση.

ΚΥΠΡΟΣ: Μίχος, Κ.Ιωάννου, Πετούσης, Ρ.Δημοσθένους (71′ Πολυχρονίου), Χαραλάμπους (46′ Σκάφη), Ευαγγέλου, Τζιωρτζής (57′ Χατζηλευτέρη), Σ.Δημοσθένους (57′ Νικολάου), Μιχάλας, Π.Ιωάννου (79′ Λουκαΐδης), Χριστοδούλου.

Στον πάγκο: Παναγή, Σκάφη, Ψηλογένης, Λουκαΐδης, Αγγελίδης, Πολυχρονίου, Χατζηλευτέρη, Βασιλείου, Νικολάου.

ΤΣΕΧΙΑ: Ομπντρζάλεκ, Μίτσεκ, Σιέγκλ, Μπεράν (66′ Κρπάλεκ), Κόλισεκ (46′ Ρεχάτσεκ), Τσίζεκ, Νάσκος (88′ Μούντρι), Σόσνα (75′ Πένξα), Κόλαρικ, Μπέλτζικ, Νεχβάταλ (66′ Κβάτσεκ).

Στον πάγκο: Σιλχαβί, Ρεχάτσεκ, Κβάτσεκ, Σλόντσικ, Σβανκάρα, Μούντρι, Κρπάλεκ, Πένξα, Πάνος.

Στην πρεμιέρα του 2ου γκρουπ, η Δανία νίκησε εύκολα με 2-0 την Ουαλία στο  Δασάκι. Σκόραραν οι Τσίντο Όμπι (45+2′) και Γιόχανσεν (47′). Κροατία και Αυστρία έμειναν στο 0-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Σήμερα στις 18:00,  Ισπανία - Πορτογαλία, και στις 8 και 30, Γαλλία-Αγγλία, απευθείας από το ΡΙΚHD.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαΐου 2024 - 11:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.