Αιχμές Νεοφυτίδη: Από που να το πάρουμε κύριε Παπαδόπουλε, στα πόσα γκολ θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι;

«Μεγάλη απογοήτευση και τεράστια ανησυχία για το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου ». Το αιχμηρό ποστάρισμα του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη

Ο οποίος κάνει λόγο επίσης, για έλλειψη στρατηγικής και πλάνου.

«Δυστυχώς αυτό που είδαμε απόψε στο ΑΕΚ Αρένα μας φέρνει μια μεγάλη απογοήτευση και τεράστια ανησυχία για το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου και των Εθνικών ομάδων.

0-5 χάσαμε στην πρεμιέρα, στην έδρα μας από μια απλά καλή ομάδα όπως η Τσεχία. Το ανησυχητικό όμως δεν είναι το σκορ και η απόδοση αλλά ότι είδαμε μια ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Από που να το πάρουμε κύριε Παπαδόπουλε Δημήτρη; Υποτίθεται κάνατε μια εξαιρετική προετοιμασία και ήσασταν πανέτοιμοι. Δηλαδή στα πόσα γκολ θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι?

Ποια είναι η στρατηγική των Εθνικών ομάδων?

Ποιο είναι το πλάνο?

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογών?

Ποια ήταν η τακτική μας και η φιλοσοφία προσέγγισης του αγώνα?

Εάν αυτή είναι η δουλειά που κάνετε, λυπάμαι αλλά έχουμε πρόβλημα σοβαρό».

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαΐου 2024 - 11:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.