Νέο αφεντικό στον πάγκο της ΑΕΚ ο Χουάν Φεράντο

Στην ΑΕΚ, ο Τσάβι Ρόκα βρήκε στο πρόσωπο του συμπατριώτη του Juan Ferrando, το διάδοχο του Μπεν Σιμόν.

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ισπανό Juan Ferrando για την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο 43χρονος (02/01/1981) Iσπανός ξεκίνησε αρκετά νεαρός την προπονητική του καριέρα, αρχικά στα τμήματα υποδομής των CE Premià, Terrassa, Hospitalet και Μalaga. Aκολούθησε η πρώτη παρουσία μακριά από την πατρίδα του την σεζόν 2013/14 αρχικά σαν βοηθός προπονητής και ακολούθως σαν 1ος προπονητής της Sheriff Tiraspol, όταν και οδήγησε την Μολδαβική ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Οι επόμενοι σταθμοί της προπονητικής του καριέρας ήταν ο Εργοτέλης στην Ελλάδα, Cultural Leonesa και Linares στην πατρίδα του, ο Βόλος και πάλι στην Ελλάδα, καθώς και η FC Goa στην Ινδία, με την οποία κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην ΑΤΚ Μohun Began της Ινδίας.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Σε μία άλλη εξέλιξη, θέλει Καμπρέρα για αντί-Τρισκόφσκι ο Τσάβι Ρόκα.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2024 - 12:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.