Εκδήλωση διαμαρτυρίας των αθλητών των μηχανοκίνητων σπορ την Τρίτη στον ΚΟΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΚΟΑ θα πραγματοποιήσουν οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την προσεχή Τρίτη (21/5, 10:30πμ). Έλαβαν αυτή την απόφαση, ζητώντας παρέμβαση του ΚΟΑ, για να μπει ένα οριστικό τέλος στο χρόνιο πρόβλημα που διχάζει διοικητικά τον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αθλητών:

"Οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποφάσισαν όπως κατέλθουν σε δυναμική διαμαρτυρία για την μακροχρόνια αδιαφορία ή/και αδυναμία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Πολιτείας γενικότερα να βρει λύση στο πρόβλημα τους. Για χρόνια τώρα, ο Κύπριος αθλητής βλέπει το αγαπημένο του άθλημα να χωλαίνει και να ταλαιπωρείται λόγω της ετσιθελικής συμπεριφοράς μιας ιδιωτικής εταιρείας η οποία κάτω από τον μανδύα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIA, εκβιάζει και τιμωρεί τους κύπριους αθλητές με την δικαιολογία ότι τρέχουν σε «παράνομους και μη εξουσιοδοτημένους αγώνες» οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους καθόλα νόμιμους και εγκεκριμένους από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμό αγώνες που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη εταιρεία, δείχνοντας πλήρη ασέβεια προς τους νόμους και κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και παρά την πρόσφατη διαγραφή της από το αθλητικό μητρώο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εξακολουθεί να διοργανώνει αγώνες τοπικού χαρακτήρα χωρίς καμία αθλητική αναγνώριση από τον ΚΟΑ διχάζοντας τους κύπριους αθλητές.

Αφού λοιπόν οι αθλητές έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια της υπομονής των και αφού έχουν χορτάσει από ψεύτικες υποσχέσεις, αποφάσισαν όπως την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 10.30 πραγματοποιήσουν ειρηνική αλλά δυναμική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΚΟΑ."

σ.σ Η φωτογραφία είναι από προηγούμενη διαμαρτυρία κατά την εκκίνηση του Ράλι Τροόδους κατά την αγωνιστική περίοδο 2003-2004.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2024 - 19:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.