ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο παραμένει σούπερ φαβορί, τον αναμένουν Κύπρο - Ο "αλμυρός" Δώνης και ο συμπαθής Ντομίνγκεζ

Εντός 48 ωρων οι οριστικές εξελίξεις, σε ότι αφορά το διάδοχο του Ρικάρντο Σα Πίντο στον ΑΠΟΕΛ. Παραμένει φαβορί ο Γκαγιέγο.

Εξακολουθεί λοιπόν να είναι το φαβορί ο Νταβίντ Γκαγιέγο, στην λίστα διαδοχής του Σα Πίντο. Μάλιστα ο Ισπανός αναμένεται στην Κύπρο για απευθείας τετατετ με τους διοικούντες. 'Οσο δε πέφτουν οι υπογραφές, όλα στο ποδόσφαιρο παραμένουν ρευστά, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δε πάρει το χρίσμα ο Ισπανός τέως κόουτς της Ανόρθωσης. Και μάλιστα αν πάρει τα "κλειδιά" του Αρχαγγέλου, θα έρθει με όλο του το τημ. Παραμένει επίσης στη λίστα των πρωταθλητών και ο Ντομίνγκεζ. 'Οπως είμαστε επίσης σεθέση να γνωρίζουμε, απασχόλησε σοβαρά ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο η οικονομική πτυχή ενός τέτοιου ενδεχομένου, είναι απαγορευτική. Εντός 48 ωρών οι τελικές εξελίξεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2024 - 09:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.