Φεύγει απόψε από την Κύπρο ο Σα Πίντο χωρίς πρόταση ανανέωσης, όλα ανοικτά για τον αντικαταστάτη του

Παίρνει το αεροπλάνο για την πατρίδα του ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να αναχωρήσει απόψε το βράδυ (11/05) με προορισμό την Πορτογαλία. Τα δεδομένα παραμονής του έχουν διαμορφωθεί ως εξής.

Οι δυο πλευρές δεν έχουν επικοινωνήσει για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αλλά για την ώρα δεν έχει καταθέσει πρόταση με στόχο να παραμείνει στην ομάδα ο 51χρονος τεχνικός.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόθεση για να παραμείνει ο Πορτογάλος, ο ΑΠΟΕΛ θα γυρίσει σελίδα όσον αφορά τον νέο προπονητή και τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο.

Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι κάποια ονόματα, υπάρχουν υποψήφιοι και σκέψεις. Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν προπονητή.

Το όνομα του Νταβίδ Γκαγιέγο απασχόλησε αλλά δεν είναι το μοναδικό. Επίσης θα πρέπει να προσμετρηθεί στα δεδομένα για το νέο αφεντικό των γαλαζοκιτρίνων πως υπάρχει θετική άποψη για τον Χοσέ Ντομίγκες (βοηθό του Σα Πίντο) στα ενδότερα του Αρχαγγέλου.

Οι Διοικούντες των πρωταθλητών καλούνται να πάρουν μια πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και ΚΟΜΒΙΚΗ απόφαση στις επόμενες μέρες. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στα προκριματικά του Champions League και για να έχει τύχη να πετύχει την υπέρβαση απαγορεύεται το "λάθος" τόσο στην εξεύρεση νέου προπονητή αλλά και μεταγραφών.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2024 - 19:00

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.