Ο Γκριγκόνις που ανανέωσε μέχρι το 2027, γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από του Κολοσσού τα... δόντια - "Κεραυνοί" Αταμάν κατά παικτών!!

Στην Ελληνική Basket League, Κολοσσός-Παναθηναϊκός  74-79: Ο απίθανος Γκριγκόνις, που ανανέωσε μέχρι το 2027, έσωσε από κάζο το "τριφύλλι" στη Ρόδο.

Ο Λιθουανός ήταν όαση στο “ πράσινο ναυάγιο” με 6/6 τρίποντα και 23 πόντους, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γκριγκόνις με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τα ευχάριστα για τους φίλους του “τριφυλλιού”, καθώς ανανέωσε μέχρι το 2027.

Ο Λιθουανός γκαρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» στη δύσκολη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδου με σκορ 79-74 πετυχαίνοντας 23 πόντους με 6/6 τρίποντα! ε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Κολοσσός πρόβαλε τεράστια αντίσταση και μάλιστα ήταν μπροστά μέχρι τα τελευταία λεπτά. Κάπου εκεί ανέλαβε ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έκανε ματς καριέρας με 6/6 τρίποντα (το ένα απίστευτο και καθοριστικό), με τον Ιωσήφ Κολοβέρο να αστοχεί σε κρίσιμη επίθεση για τους γηπεδούχους. Τα δεκάλεπτα: 22-24, 37-40, 62-57, 74-79

Μετά το τέλος του ματς ο έμπειρος παίκτης των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ όπου και ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη υπογράψει για τρία ακόμη χρόνια.

Μάλιστα ο Γκριγκόνις μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Λιθουανού:

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».

Απίστευτο ξέσπασμα Εργκίν Αταμάν, με “κεραυνούς” κατά παικτών : « Απαράδεκτη εμφάνιση, αν παίξουμε έτσι θα χάσουμε από την ‘Αλμπα. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε αυτή τη φανέλα. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα, δε μπορούν έτσι να θέλουν να παίζουν στην Euroleague.»

Από τα πυρά του Τούρκου κόουτς, δε ξέφυγε ούτε ο Ντίνος Μήτογλου.

sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 12:23

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.