Πέφτουν κορμιά για τον τίτλο , σε δύσκολη θέση ο Σα Πίντο

Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε η Ανόρθωση η οποία χθες επικράτησε 2-0 του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ βάζοντας ξανά γερά στο κόλπο του τίτλου την ΑΕΚ, ενώ καραδοκούν Ομόνοια και Άρης. Η Ανόρθωση του Γιάννη Οκκά, παίζοντας με πέντε Κύπριους στο αρχικό σχήμα, έχοντας πολύ καλή τακτική προσέγγιση στο ματς και έχοντας πολλές απουσίες και πολλά οικονομικά θέματα, κατάφερε να παίξει με ψυχή και πάθος και να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ.

Ο Φερέιρα στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 59΄ ο Παρούτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Και τα δυο γκολ της «Κυρίας» προήλθαν από ισάριθμες ασίστ του Κορέια. Το ΑΠΟΕΛ έφτιαξε ευκαιρίες, θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ανόρθωση στα πλέι οφ. Ένταση και εκνευρισμός στο τέλος του αγώνα από τον Ρικάρνο Σα Πίντο που απάντησε στις αποδοκιμασίες οπαδού της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του.

«Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι. Είναι δική μου ευθύνη οι επιλογές μου η τακτική μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω. Δεν είμαστε σταθεροί. Προσπαθώ να βρω λύσεις και δεν τις βρήκα. Ακόμη είμαστε πρώτοι. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση, ήταν καλύτερη», σχολίασε αρχικά.

Για το περιστατικό στη Δυτική, είπε: "Άκουσα μια βρισιά, και του είπα πως ακόμη είμαστε πρώτοι και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό τον τρόπο που αντέδρασε".

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο χωρίς να ρωτηθεί σχολίασε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ Νίκου Κουγιάλη, για το συμβόλαιο του.

«Διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα ή όχι τα κρατάμε εσωτερικά, μένουν στην οικογένειά μας. Ο αντιπρόεδρος είπε ότι δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο, αυτό δεν ισχύει. Πριν 2 μήνες και κάτι έστειλα επιστολή, αν είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και θέλουν να συνεχίσουμε γιατί είναι σημαντικό να λύσουμε το ζήτημα και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Θέλω επίσης να ξέρω τις προθέσεις τους. Πέρασαν δύο μήνες. Είπαν ότι ενδιαφέρονται, αλλά πέρασαν 2 μήνες. Και όταν είδα χθες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου, έκλεισα το στόμα μου μέχρι τώρα και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Σαφώς με ανησυχεί το συμβόλαιο μου και θέλω να ξέρω το μέλλον μου φυσικά», είπε ο Πορτογάλος. Οι πιο πάνω τοποθετήσεις του, η εικόνα που βγάζει το ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο καιρό αλλά και το περιστατικό με τον οπαδό έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα.

Η διοίκηση Πετρίδη ζυγίζει τα δεδομένα και δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2024 - 09:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.