Αυτό είναι το πρόγραμμα της κρίσιμης αγωνιστικής που έρχεται

Μεγάλη είναι η μάχη που γίνεται για την κατάκτηση του τίτλου. Τέσσερις ομάδες τα δίνουν όλα με στόχο την κορυφή και κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη και κομβική.

Η επόμενη αγωνιστική είναι η ακόλουθη:

Στον πρώτο όμιλο την Κυριακή:

17:00 Πάφος-ΑΠΟΕΛ

19:00 Άρης-ΑΕΚ

19:30 Ανόρθωση-Ομόνοια

Στο δεύτερο όμιλο:

Την Παρασκευή στις 19:00 ΑΕΛ-Οθέλλος

και το Σάββατο 17:00 Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων

18:00 Καρμιώτισσα-Δόξα

19:00 Εθνικός-ΑΕΖ

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2024 - 09:59

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.