Διπλό της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, εκ νέου φωτιά στο πρωτάθλημα ! (βίντεο)

Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε η βαθμολογικά αδιάφορη Ανόρθωση, καθώς νίκησε με 2-0 το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Οι Φερέιρα στο 8’ και Παρούτης στο 59’ σκόραραν για τους νικητές, με τον Πορτογάλο μάλιστα να έχει και δοκάρι στο 39’, ενώ στο 52’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μηνά Αντωνίου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σούσιτς (74′ Εφραίμ), Ντβάλι, Πέτροβιτς, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ (55′ Μεχρί), Ντάλσιο, Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (55′ Κβιλιτάια), Δώνης (63′ Μαϊόλι), Τομανέ (74′ Γουίλσον).

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Αρμπολέδα, Αντωνίου (63′ Δώνης), Κορρέα, Μαρμούκ, Μακούν, Κορέια, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου (85′ Περέα), Φερέιρα (63′ Κίκο), Παρούτης (70′ Γουαρίς), Γκερέρο (85′ Τζούλιου).

Σκόρερ: – / Φερέιρα 8′, Παρούτης 59′

Κίτρινες: Εφραίμ, Μπέλετς / Γκερέρο, Αρμπολέδα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία)

AVAR: Γεωργίου Παύλος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Απριλίου 2024 - 19:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.